Verzend- en retourbeleid

uwgolfwinkel.nl hanteert gratis verzending vanaf € 75,00 per bestelling. Voor bestellingen lager dan € 75,00 hanteren wij verzendkosten van € 6,50. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL of DHL. Uwgolfwinkel.nl streeft ernaar alle bestellingen netjes verpakt binnen 1 werkdag aan te bieden, zodat u snel van uw aankoop kunt genieten.

Mocht uw aankoop niet naar wens zijn, dan kunt u zonder opgave van reden, binnen 14 dagen, het ongedragen artikel wat is voorzien van de originele labels retourneren aan:

uwgolfwinkel.nl
Gezandebaan 46a
5725 TN Asten

Artikelen uit de sale kunnen niet geretourneerd worden!

Zodra wij het artikel in goede orde retour hebben ontvangen, ontvangt u het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft geplaatst. De verzendkosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening.

U kunt ook kiezen voor het ontvangen van een retourlabel. Hiervoor stuurt u een mail via het contactformulier of aan info@uwgolfwinkel.nl. U ontvangt het retourlabel in uw mailbox welke op het pakket geplakt dient te worden. Vervolgens brengt u het pakket naar een voor u dichtbijgelegen PostNL punt.

Zodra het pakket bij ons retour is aangekomen, ontvangt u uw aankoopbedrag binnen 3 werkdagen retour minus € 6,95 voor de retourzending ( € 9,95 wanneer u vanuit België verzendt).